Pressmeddelande

Öppet för publicering

 

 

Finska Trombia Technologies presenterar världens första fullmotoriga, elektriska och autonoma svepsystem för serieleveranser på IFAT 2022.

 

 

Trombia Technologies, en finländsk utvecklare av sop- och snöröjningsteknik, lanserar världens första elektriska och autonoma sopningssystem med full effekt. I samband med försäljningsstarten lanseras det helt autonoma erbjudandet för slutna miljöer och industriområden.För kommunala tillämpningar på allmänna gator erbjuder Trombia sopmaskinerna på marknaden nu med en fjärrstyrningslösning.

Lanseringen kommer att äga rum på IFAT 2022-mässan, i Trombia Technologies monter Hall C6/127 i München, Tyskland, från och med måndagen den 30 maj 2022.

En online-version av lanseringen sänds på plattformen för Trombia Technologies webbplats. www.trombia.com/tv och på Trombias Youtube-kanal www.youtube.com/trombia-technologies. Lanseringen online börjar kl. 10.00 CET den 30 maj 2022.

"Under de 18 månader som gått sedan den ursprungliga lanseringen av Trombia Free-sopmaskinerna har vi genomfört ett globalt pilotprogram i USA och Europa och flera utmanande platser som kräver exakt rengöring av tunga fordon, autonomt och utsläppsfritt. Vi hälsar med spänning att lagstiftningen och standardiseringsförfarandena, särskilt för autonomi i slutna industriområden, också gick snabbt framåt. Vi är glada över att vara på IFAT 2022 och presentera hela systemutbudet för att automatisera sopning i hamnar, avfallsanläggningar och industriområden idag och imorgon."

                                     

Antti Nikkanen, VD, Trombia Technologies

 

Trombia Technologies har utvecklat den globalt patenterade Trombia®-soptekniken sedan 2013 och gick in på marknaden med sopbilstillbehör 2017. Trombia-soputrustning för sopmaskiner säljs för närvarande i nio länder, bland annat i Nordamerika, Australien samt Nord- och Centraleuropa. Den koldioxidfria och autonoma sopmaskinen, Trombia Free, tillkännagavs i slutet av 2020 och går nu över till serieproduktionsstadiet kopplat till ett komplett erbjudandepaket.

 

 

Mer information:

 

För begäran om embargomaterial (videofilmer, högupplösta bilder)

press@trombia.com

 

 

Förfrågningar om intervjuer:

 

Intervjuer i München 29.5. - 3.6.2022

 på Messe Münich Exhibition Center Hall C6, monter 127, dagligen kl. 9-17 CET.

 

Boka en intervju: press@trombia.com

 

 

 

Antti Nikkanen

VD

Trombia Technologies Ltd.

antti.nikkanen@trombia.com

+358 40 722 8309

+1 718 690 9287

 

 

Trombia Technologies är en finsk tillverkare av utrustning för vägunderhåll som är känd för sin innovativa teknik för damm- och snöröjning. Moderbolaget Snowek Oy grundades i Kuopio i Finland 2011 och har sedan dess vuxit till en global aktör inom avancerade redskap för snöplogar och sopmaskiner för hjullastare och traktorer. 

Företagets främsta innovation, den globalt patenterade Trombia-sopningstekniken, är utformad för att erbjuda sopoperatörer världen över ett mer hållbart, kostnadseffektivt, enklare att underhålla och snabbare alternativ för att bekämpa både mekaniskt skräp och fint damm på asfalterade områden.

Trombia Gratis autonoma sopmaskiner, som lanserades den 29 september.th, 2020, beskrivs företagets vision att växa från ett snabbväxande små och medelstora företag och en innovatör till världens ledande leverantör av teknik för städning av städer i den moderna, grönare och mer hållbara stadsrengöringsepoken.

Få stöd

Skicka oss din fråga