Trombia Free, en autonom gatsopare, valdes ut för att delta i vårens pilotprojekt i Jätkäsaari Mobility Lab i Helsingfors Finland

Trombia Free, den autonoma gatusoparen med full kraft som tillverkats av den finska utvecklaren av gatuunderhållsteknik Trombia Technologies. har valts ut för att delta i Jätkäsaari Mobility Lab vårpilot. Av 40 sökande valdes 5 ut, varav Trombia Free är den som piloterar autonom gatusopning i Västra hamnen i Helsingfors Finland. Pilotprojektet kommer att äga rum i april när väderförhållandena tillåter en ordentlig gatusopning. 

-  Sedan vi grundades har vi fokuserat på att omforma de gamla metoderna inom industrin för sopmaskiner och snöplogar. Smart gatustädning med låga utsläpp är vår passion och den kan spela en viktig roll när städer över hela världen behöver hitta mer hållbara sätt att hålla städerna rena. Vi är stolta över att vara med bland Jätkäsaari Mobility Lab:s pilotprojekt, säger VD Antti Nikkanen från Trombia Technologies. 

Målet med Jätkäsaari Mobility Lab är att stödja utveckling och testning av nya innovationer för att möjliggöra nya affärsmöjligheter och tillväxt och samtidigt stödja utvecklingen av smidig, säker och hållbar rörlighet. Det samordnas av Helsingfors stad med dess innovationsföretag Forum Virium Helsinki som samordnare.

 

Mer information:

Antti Nikkanen
VD
Trombia Technologies Oy
antti.nikkanen@trombia.com
+358 40 722 8309
+1 718 690 9287

Ladda ner 60 sekunder från Trombia Free pressfilm

Få stöd

Skicka oss din fråga