Följ med oss på vår resa för att göra den globala vägunderhållsindustrin grönare.


Internationell försäljningsrepresentant (2 tjänster)

Trombia Technologies söker nu två energiska medarbetare Internationella försäljningsrepresentanter för att förstärka sitt internationella säljteam! De nya teammedlemmarna kommer att vara en viktig del av Trombias tillväxt - som internationell försäljningsrepresentant kommer du att utforska och utöka Trombias och Snoweks försäljningsmöjligheter utomlands. I ditt arbete ingår till exempel att kontakta, utvärdera och tilldela återförsäljare och introducera produkterna för kunderna. Till en början får du en omfattande utbildning, varefter du kan kavla upp ärmarna och hoppa in i återförsäljarmöten, söka återförsäljare och kunder och ordna kundbesök. Försäljningsförhandlingarna äger rum hos kunderna, därför kräver denna tjänst resor.

Som person har du en kundorienterad och proaktiv arbetsstil, förmåga att arbeta under press och planera ditt eget arbete proaktivt. Du är energisk, målinriktad, uthållig och självsäker. Du vet hur du ska övertyga kunderna och avsluta affären. Du ser utmaningarna med global försäljning som en möjlighet och du är ivrig att visa dina färdigheter och växa inom internationell försäljning.

Du har:

 • Relevant universitets- eller yrkeshögskoleexamen
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från försäljning (b2c eller b2b)
 • Villighet att kavla upp ärmarna - vid försäljning av maskiner och utrustning kan du behöva använda en skiftnyckel ibland.
 • Målinriktad, proaktiv arbetsstil och passion för internationell försäljning av nya konton, även kallt samtal.
 • Goda kunskaper i försäljning och kommunikation på engelska
 • Andra flytande språkkunskaper ses som en fördel (t.ex. norska, tyska, portugisiska, franska, ryska eller asiatiska språk).
 • Förmåga att resa internationellt i arbetet och körkort.

Vad Trombia erbjuder dig:

 • Möjligheten att sälja innovativa och omvälvande produkter som utmanar det nuvarande sättet att göra saker i en gammalmodig bransch.
 • Orientering, försäljningsmaterial och verktyg för att få igång försäljningen.
 • Möjlighet att utveckla din expertis och stora karriärmöjligheter för framtiden - du börjar som internationell försäljningsrepresentant, men efter 6 månader är syftet att arbeta som internationell försäljningschef med fullt ansvar för utvalda marknadsområden.
 • En möjlighet att arbeta i ett tillväxtföretag med moderna produkter inom miljöteknik.
 • Grundlön och konkurrenskraftig prestationsbaserad mycket attraktiv ersättning

 

Låter det som du? Skicka in ditt ansökningsbrev och CV i pdf-format senast den 29 oktober via vårt ansökningssystem här: https://apply.atalent.fi/trombia-technologies-international-sales-representative-2-positions-10-2020. Ange ditt möjliga startdatum i dina ansökningshandlingar.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta aTalents rekryteringschef Laura Seppä (+358405579389, laura.seppa[at]atalent.fi) på följande tider: Onsdag 21.10 kl. 11.00-12.00 och tisdag 27.10 kl. 13.00-14.30.

Få stöd

Skicka oss din fråga