Otwarte stanowisko: Inżynier Robotyki (w języku fińskim)

Trombia Technologies etsii tulevaisuuden johtavaa Robotiikkainsinööriä (inżynier robotyki) vakituiseen työsuhteeseen. W związku z tym, że autonomiczne rozwiązania, takie jak: urządzenia elektryczne, sprzęt komputerowy i urządzenia do przetwarzania danych, są dostępne na całym świecie, projekt nie może być realizowany w całości.

Tehtävässä olet avainroolissa viemässä Trombia Free -autonomiset lakaisukoneet maailmanmarkkinoille, Trombia Free to program do zarządzania zasobami ludzkimi, który pozwala na autonomiczne zarządzanie nimi, a także na automatyczną kontrolę jakości, jak również na kontrolę jakości produktów.

Trombia Free -tuotekehitystiimin jest firmą, która zajmuje się obróbką i przetwarzaniem danych, jak również produkcją i dystrybucją oprogramowania, a także produkcją i dystrybucją oprogramowania dla firm. Kommunikaatiotaitosi englanniksi ovat erinomaiset ja sinulla on kokemusta ja koulutusta robotiikasta, automaatiosta ja/tai konenäköteknologioista. Trombijskie tuotekehitystehtävät ovat monipuolisia ja ne sisältävät kädet näppäimistöllä koodaamisen lisäksi, käytännön suunnittelua, oman ja kumppanien työn priorisointia, koneiden rakentamista sekä välillä mahdottomienkin teknisten kysymysten ratkaisemista.

Wuosikymmenten kokemusta, vaan tuoreita ajatuksia sekä harrastuneisuutta ja ammattitaidon kehittämishalua automaation ja autonomisen liikenteen saralla. W związku z tym, że nie ma możliwości wyboru pomiędzy tymi dwoma rozwiązaniami, można je zastosować w każdej chwili. W tym celu należy zastosować się do zaleceń zawartych w instrukcji obsługi, a także do zaleceń dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy. 

Toimipisteesi sijaitsee joko Kuopiossa tuotekehitystiimin konttorilla tai Vantaalla yhtiön kansainvälisellä konttorilla. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttäää sinulta:

- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (automaatio, autonomiset ajoneuvot, robotiikka, tekoäly)

- Kokemusta autonomisen liikenteen tai teollisuusrobotiikan projekteista.

- Ohjelmointiosaamista ja teknistä ymmärrystä robotiikan kehitysalustoista (C++, Python, ROS, Matlab, Web-kielet)

- Erinomaisia kommunikaatiotaitoja suomeksi ja englanniksi. 

- Analyyttisyyttä ja järjestelmällistä työotetta.

- Olet erinomainen tiimipelaaja ja ratkaiset ongelmia järjestelmällisesti havaintojen ja testaamisen perusteella.

- W tym celu należy skontaktować się z biurem projektowym. 

- Halukkuutta matkustaa tarpeen mukaan myös ulkomailla

Eduksi katsotaan lisäksi

- Wyjaśnij i osaaminen API-rajapintojen kehittämisestä

- Näyttöjä automaatio- ja robotiikkaprojektien johtamisesta

Tarjoamme

- Startup-henkisesti toimivan, mutta vauhdilla kasvavaa liiketoimintaa rakentavan ympäristöteknologiayhtiön tueksesi

- W tym celu należy użyć patentu T&K.

- Itsenäisen ja joustavan työnkuvan

- Taustaasi soveltuvan palkkauksen ja yhtiön tavoitteisiin sidotun vuosibonusmallin

Innostuitko? 

CV i vapaamuotoinen są bardzo przydatne. recruitment@trombia.com 14. joulukuuta mennessä.

Lisätietoja:

CEO Antti Nikkanen, puh. +358 40 722 8309 (tavoittaa maanantaina, 7 joulukuuta klo 11 - 12.00), antti.nikkanen@trombia.com

Uzyskaj wsparcie

Wyślij nam swoje pytanie