Persbericht

Open voor publicatie

 

 

Het Finse Trombia Technologies onthult 's werelds eerste full power, elektrische en autonome veegsysteem voor serieleveringen op de IFAT 2022

 

 

De Finse ontwikkelaar van veeg- en sneeuwruimtechnologie Trombia Technologies lanceert 's werelds eerste volledig elektrische en autonome veegsysteem. De verkoopstart omvat het volledig autonome aanbod voor gesloten omgevingen en industriegebieden.Voor gemeentelijke toepassingen op openbare straten brengt Trombia de veegmachines nu op de markt met een oplossing voor aandrijving op afstand.

De lancering zal plaatsvinden op de IFAT 2022 tentoonstelling, op Trombia Technologies stand Hal C6 / 127 in München, Duitsland vanaf maandag 30 mei 2022.

Een online versie van de lancering wordt uitgezonden op het Trombia Technologies website platform www.trombia.com/tv en op het Youtube kanaal van Trombia www.youtube.com/trombia-technologies. De online lancering begint om 10.00 uur CET op 30 mei 2022.

"In deze 18 maanden sinds de oorspronkelijke lancering van de Trombia Free veegmachines hebben we een wereldwijd proefprogramma in de VS en Europa afgerond en verschillende uitdagende locaties die een nauwkeurige, autonome en emissieloze reiniging vereisen. Wij begroeten met opwinding dat de wetgeving en standaardisatieprocedures, vooral voor autonomie in gesloten industriële gebieden, ook snel vooruitgingen. We zijn verheugd om op de IFAT 2022 het volledige systeemaanbod te presenteren voor het automatiseren van veegwerkzaamheden in havens, afvalbedrijven en industriegebieden van vandaag en morgen."

                                     

Antti Nikkanen, CEO, Trombia Technologies

 

Trombia Technologies ontwikkelde sinds 2013 de wereldwijd gepatenteerde Trombia® veegtechnologie en kwam in 2017 op de markt met veeghulpstukken. Trombia veeghulpstukken worden momenteel verkocht in negen landen, waaronder Noord-Amerika, Australië en Noord- en Midden-Europa. De koolstofvrije en autonome veegmachine, Trombia Free, werd eind 2020 aangekondigd en gaat nu naar de fase van serieproductie in combinatie met een volledig aanbod.

 

 

Meer informatie:

 

Voor verzoeken om materiaal onder embargo (videomateriaal, hoge resolutie beelden)

press@trombia.com

 

 

Voor interview verzoeken:

 

Interviews in München 29.5. - 3.6.2022

 in het Messe Münich Exhibition Center Hall C6, Booth 127 dagelijks 9am - 5pm CET.

 

Plan een interview: press@trombia.com

 

 

 

Antti Nikkanen

CEO

Trombia Technologies Ltd.

antti.nikkanen@trombia.com

+358 40 722 8309

+1 718 690 9287

 

 

Trombia Technologies is een Finse fabrikant van wegenonderhoudsapparatuur die bekend staat om zijn innovatie op het gebied van stof- en sneeuwruimtechnologieën. Het moederbedrijf Snowek Oy werd in 2011 opgericht in Kuopio, Finland en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldspeler in high-end wielladers en tractor sneeuwschuivers en veegmachines. 

Het vlaggenschip van het bedrijf, de wereldwijd gepatenteerde Trombia veegtechnologie, is ontworpen om veegoperators wereldwijd een duurzamer, kostenefficiënter, onderhoudsvriendelijker en sneller alternatief te bieden voor de bestrijding van zowel mechanisch vuil als fijnstof op verharde terreinen.

Trombia Vrije autonome veegmachines, gelanceerd op 29 septemberde, 2020, schetste de visie van het bedrijf om van een snelgroeiende KMO en innovator uit te groeien tot 's werelds toonaangevende aanbieder van city sweeping technologie in het moderne groenere en duurzamere tijdperk van stadsreiniging.

Ondersteuning krijgen

Stuur ons uw vraag