AGROPARK LIPTOV s.r.o benoemd als eerste officiële dealer van Trombia® Silica en PM2,5 straatstofzuigers in Slowakije

De waterloze Trombia-technologie verwijdert permanent het bijzonder schadelijke silica-stof en maakt het mogelijk het hele jaar door te vegen, ook bij temperaturen onder nul.

De Finse fabrikant van veegmachines Trombia Technologies heeft AGROPARK LIPTOV s.r.o. aangewezen als eerste officiële dealer voor zijn PM2,5-gecertificeerde Trombia waterloze straatveegmachines in Slowakije.

Demo shows in Slowakije beginnen meteen. De directeur Dominik Feketik van AGROPARK LIPTOV s.r.o heeft echt vertrouwen in het merk TROMBIA, het octrooi en de hoogwaardige kwaliteit die het tot een geweldige investering maakt:

- We verkopen en onderhouden al meer dan zeven jaar gemeentelijke apparatuur en waren op zoek naar iets innovatiefs, iets dat ons zou onderscheiden van de concurrentie en tegelijkertijd onze markt zou laten zien dat de trends in vegen aan het veranderen zijn. Iedereen die geeft om de netheid en het onderhoud van zijn omgeving zou deze machine moeten hebben, zegt Dominik Feketik, directeur van AGROPARK LIPTOV s.r.o.

Efficiënter vegen met gepatenteerde technologie

Trombia aanbouwdelen worden gemonteerd op wielladers, telescoopladers en grote landbouwtractoren en maken het hele jaar door straat- en terreinonderhoud mogelijk. De veegmachines zijn uitgerust met een grote 1,8m3 / 2,4 yd3 opvangbak, waardoor ze vergelijkbaar zijn met gewone compacte veegmachines.

Het meest unieke kenmerk van de Trombia veegopzetstukken is dat ze volledig filtervrij zijn en gebruik maken van een wereldwijd gepatenteerde technologie die luchtmesstofverwijdering, mechanisch vegen, vacuüm en cycloonafscheiding combineert. In de veegkamer van Trombia wordt het veegproces volledig zonder water uitgevoerd, wat een hogere nauwkeurigheid en perfectie van de veegresultaten mogelijk maakt.

- Tijdens de coviduele beperkingen hebben we de tijd genomen om de juiste partners te zoeken voor de volgende ronde van wereldwijde expansie. Onze goede start in andere Centraal-Europese landen moedigde ons aan om ook in Slowakije te kijken. In AGROPARK LIPTOV s.r.o hebben we een partner gevonden die zich sterk richt op een uitstekende klantgerichtheid voor en na de verkoop, aldus Antti NikkanenCEO van Trombia Technologies.

Silicastof is een kritiek veiligheidsprobleem op het werk

In januari 2018 kwam de Europese Commissie met een herziening van de richtlijn kankerverwekkende en mutagene stoffen op het werk (2017/2398/EG). Deze richtlijn, die nu door de lidstaten wordt gehandhaafd, stelt een maximale wettelijke limiet voor blootstelling aan silicastof op de werkplek in een 8-urige werkploeg op 0,1 mg / m3. De EU-richtlijn verplicht u ook om het stofgehalte van pulp en hout onder de 2 mg / m3 te houden.

De Trombia-technologie is ontworpen om exploitanten te helpen onder deze niveaus te komen, met de permanente verwijdering van zelfs het fijnste stof uit het terrein.

De toekomst van vegen is elektrisch en autonoom

Trombia Technologies test momenteel de Trombia Free, de eerste volledig autonome straatveger ter wereld. Trombia Free eenheden zijn uitgerust met een all-weather autonome, op lidar gebaseerde, machine vision technologie die het geluid uit de omgeving filtert in regenachtige, besneeuwde of alternatieve omstandigheden. Trombia Free reinigingsapparaten gebruiken minder dan 15% van het vermogen dat nodig is voor de momenteel beschikbare veegtechnologieën met zware zuigkracht en zullen steden helpen hun koolstofuitstoot in de nabije toekomst aanzienlijk te verminderen. Trombia Free zal in 2022 verkrijgbaar zijn.

Meer informatie:

CEO Antti Nikkanen, antti.nikkanen@trombia.com, tel. +358 40 722 8309

Hoge resolutiebeelden voor de media: press@trombia.com

 

Trombia Technologieën is een Finse fabrikant van wegenonderhoudsapparatuur die bekend staat om zijn innovatie op het gebied van stof- en sneeuwruimtechnologieën. Het vlaggenschip van het bedrijf, de wereldwijd gepatenteerde Trombia veegtechnologie, is ontworpen om veegoperators wereldwijd een duurzamer, kostenefficiënter, onderhoudsvriendelijker en sneller alternatief te bieden voor de bestrijding van zowel mechanisch vuil als fijnstof in verharde gebieden.

Trombia Gratis autonome veegmachines, gelanceerd op 29 septemberde, 2020, schetsen de visie van het bedrijf om van een snelgroeiende KMO en innovator uit te groeien tot 's werelds toonaangevende aanbieder van city sweeping technologie in het moderne groenere en duurzamere tijdperk van stadsreiniging.

Ondersteuning krijgen

Stuur ons uw vraag