Antti Nikkanen

Antti Nikkanen

CEO van Trombia Technologies

Facebook
Twitter
LinkedIn
Antti Nikkanen

Antti Nikkanen

CEO van Trombia Technologies

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer om te verkennen

Trombia Technologies oprichters en FAUN Group samen

FAUN verwerft meerderheid van Trombia Technologies

Osterholz-Scharmbeck, Kuopio op 04.10.2022 - Met ingang van 1. 2022 neemt FAUN Group de meerderheidsaandelen over van de Finse fabrikant Trombia Technologies Oy.

Met Trombia Technologies breidt FAUN Group zijn productassortiment uit met 's werelds eerste volledig elektrische en autonome straatveegsysteem Trombia Free. Het doel is om de elektrificatie van een hele industrie en aanzienlijke emissiereducties mogelijk te maken met haar gepatenteerde technologie.

Trombia Free achtergrondlogo op zijkant van het nieuwe veegmodel

Persbericht: Het Finse Trombia Technologies onthult 's werelds eerste full power, elektrische en autonome veegsysteem voor serieleveringen op de IFAT 2022

De Finse ontwikkelaar van veeg- en sneeuwruimtechnologie Trombia Technologies lanceert 's werelds eerste volledig elektrische en autonome veegsysteem. De verkoopstart omvat het volledig autonome aanbod voor gesloten omgevingen en industriegebieden.Voor gemeentelijke toepassingen op openbare straten brengt Trombia de veegmachines nu op de markt met een oplossing voor aandrijving op afstand.

Trombia Fre autonome veegmachine op parkeerplaats

Case Study Release: Luchthaven Helsinki & Trombia Free

Conclusies van de pilot op de vrije luchthaven van Trombia: Uitstekende resultaten in efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden op hoog niveau, zowel binnen als buiten https://youtu.be/I15FDZNj2Z4 Industrial

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer om te verkennen

Trombia Technologies oprichters en FAUN Group samen

FAUN verwerft meerderheid van Trombia Technologies

Osterholz-Scharmbeck, Kuopio op 04.10.2022 - Met ingang van 1. 2022 neemt FAUN Group de meerderheidsaandelen over van de Finse fabrikant Trombia Technologies Oy.

Met Trombia Technologies breidt FAUN Group zijn productassortiment uit met 's werelds eerste volledig elektrische en autonome straatveegsysteem Trombia Free. Het doel is om de elektrificatie van een hele industrie en aanzienlijke emissiereducties mogelijk te maken met haar gepatenteerde technologie.

Trombia Free achtergrondlogo op zijkant van het nieuwe veegmodel

Persbericht: Het Finse Trombia Technologies onthult 's werelds eerste full power, elektrische en autonome veegsysteem voor serieleveringen op de IFAT 2022

De Finse ontwikkelaar van veeg- en sneeuwruimtechnologie Trombia Technologies lanceert 's werelds eerste volledig elektrische en autonome veegsysteem. De verkoopstart omvat het volledig autonome aanbod voor gesloten omgevingen en industriegebieden.Voor gemeentelijke toepassingen op openbare straten brengt Trombia de veegmachines nu op de markt met een oplossing voor aandrijving op afstand.

Trombia Fre autonome veegmachine op parkeerplaats

Case Study Release: Luchthaven Helsinki & Trombia Free

Conclusies van de pilot op de vrije luchthaven van Trombia: Uitstekende resultaten in efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden op hoog niveau, zowel binnen als buiten https://youtu.be/I15FDZNj2Z4 Industrial

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteuning krijgen

Stuur ons uw vraag