Autonome straatveger Trombia Free geselecteerd voor deelname aan de voorjaarsproeven van Jätkäsaari Mobility Lab in Helsinki Finland

Trombia Free, de volledig autonome straatveger van de Finse ontwikkelaar van straatonderhoudstechnologie Trombia Technologies. is geselecteerd om deel te nemen aan de voorjaarspilot van het Jätkäsaari Mobility Lab. Van de 40 kandidaten zijn er 5 geselecteerd. Trombia Free is degene die het autonome straatvegen in het West Harbour district in Helsinki Finland gaat testen. De pilot vindt plaats in april als de weersomstandigheden het mogelijk maken de straat goed te vegen. 

-  Sinds de oprichting hebben we ons gericht op het herontwerpen van de oude manieren van veeg- en sneeuwploeghulpstukkenindustrie. Slimme, emissiearme straatreiniging is onze passie en kan een belangrijke rol spelen wanneer steden over de hele wereld duurzamere manieren moeten vinden om onze steden schoon te houden. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van de proefprojecten van het Jätkäsaari Mobility Lab, zegt CEO Antti Nikkanen van Trombia Technologies. 

Het doel van Jätkäsaari Mobility Lab is het ondersteunen van de ontwikkeling en het testen van nieuwe innovaties om nieuwe zakelijke kansen en groei mogelijk te maken en tegelijkertijd de ontwikkeling van vlotte, veilige en duurzame mobiliteit te ondersteunen. Het wordt gecoördineerd door de stad Helsinki met haar innovatiebedrijf, Forum Virium Helsinki, als medecoördinator.

 

Meer informatie:

Antti Nikkanen
CEO
Trombia Technologies Oy
antti.nikkanen@trombia.com
+358 40 722 8309
+1 718 690 9287

Download 60 seconden gratis persbeelden van Trombia

Ondersteuning krijgen

Stuur ons uw vraag