Ga met ons mee op onze reis om de wereldwijde wegenonderhoudsindustrie groener te maken.


Internationale Verkoopvertegenwoordiger (2 posities)

Trombia Technologies is nu op zoek naar twee energieke Internationale vertegenwoordigers om hun internationale verkoopteam te versterken! De nieuwe teamleden zullen een belangrijk onderdeel zijn van de groei van Trombia - als internationaal verkoopvertegenwoordiger zul je de verkoopmogelijkheden van Trombia en Snowek in het buitenland verkennen en uitbreiden. Uw werk omvat bijvoorbeeld het contacteren, evalueren en toewijzen van dealers en het introduceren van de producten bij de klanten. In eerste instantie krijg je een uitgebreide training, waarna je zelf de handen uit de mouwen steekt en in dealerbijeenkomsten springt, dealers en klanten zoekt en klantbezoeken regelt. De verkooponderhandelingen vinden plaats bij de klanten, daarom moet je voor deze functie reizen.

Als persoon heb je een klantgerichte en proactieve werkstijl, het vermogen om onder druk te werken en proactief je eigen werk te plannen. Je bent energiek, doelgericht, volhardend en zelfverzekerd. Je weet klanten te overtuigen en de deal te sluiten. Je ziet de uitdagingen van wereldwijde verkoop als een kans en je staat te popelen om je vaardigheden te tonen en te groeien binnen de internationale verkoop.

Je hebt:

 • Relevant universitair of hogeschooldiploma
 • Eerdere werkervaring met verkoop (b2c of b2b)
 • Bereidheid om de handen uit de mouwen te steken - bij de verkoop van machines en apparatuur moet u soms een sleutel gebruiken.
 • Doelgericht, proactieve werkstijl en passie voor internationale verkoop van nieuwe accounts, zelfs cold calling
 • Sterke verkoop- en communicatievaardigheden in het Engels
 • Andere vloeiende taalvaardigheden worden als een voordeel beschouwd (bijvoorbeeld Noors, Duits, Portugees, Frans, Russisch of Aziatische talen).
 • Vermogen om internationaal te reizen voor het werk en rijbewijs

Wat Trombia je biedt:

 • De kans om innovatieve en ontwrichtende producten te verkopen die de huidige manier van doen in een ouderwetse industrie uitdagen
 • Oriëntatie, verkoopmateriaal en hulpmiddelen om uw verkoop te starten
 • Een mogelijkheid om je expertise te laten groeien en geweldige carrièremogelijkheden voor de toekomst - je begint als internationaal verkoopmedewerker, maar na 6 maanden is het de bedoeling om als internationaal verkoopmanager aan de slag te gaan met volledige accountverantwoordelijkheid voor geselecteerde marktgebieden
 • Een kans om te werken in een groeibedrijf met moderne producten op het gebied van milieutechnologie
 • Basissalaris en concurrerende prestatiegerelateerde zeer aantrekkelijke vergoeding

 

Klinkt dat als jou? Stuur uw sollicitatiebrief en CV in pdf-formaat uiterlijk 29 oktober in via ons sollicitatiesysteem hier: https://apply.atalent.fi/trombia-technologies-international-sales-representative-2-positions-10-2020. Gelieve uw mogelijke startdatum te vermelden in uw sollicitatiedocumenten.

Voor meer informatie over het wervingsproces kunt u contact opnemen met Laura Seppä, Recruitment Manager van aTalent (+358405579389, laura.seppa[at]atalent.fi) op de volgende tijden: Woensdag 21.10 om 11.00-12.00 uur en dinsdag 27.10 om 13.00-14.30 uur.

Ondersteuning krijgen

Stuur ons uw vraag