Lehdistötiedote

Avoinna julkaisemista varten

 

 

Suomalainen Trombia Technologies esittelee IFAT 2022 -messuilla maailman ensimmäisen täysitehoisen, sähköisen ja autonomisen lakaisujärjestelmän sarjatoimituksiin.

 

 

Suomalainen nuohous- ja lumenpoistoteknologian kehittäjä Trombia Technologies tuo markkinoille maailman ensimmäisen täysitehoisen, sähkökäyttöisen ja autonomisen alueellisen nuohousjärjestelmän. Myyntiin lanseerataan täysin autonominen tarjonta suljettuihin ympäristöihin ja teollisuusalueille. kunnallisiin sovelluksiin yleisillä kaduilla Trombia tarjoaa lakaisukoneet markkinoille nyt kauko-ohjatulla ratkaisulla.

Lanseeraus tapahtuu IFAT 2022 -näyttelyssä Trombia Technologiesin osastolla hallissa C6 / 127 Münchenissä, Saksassa maanantaista 30. toukokuuta 2022 alkaen.

Online-versio lanseerauksesta lähetetään Trombia Technologies -verkkosivuston alustalla. www.trombia.com/tv ja Trombian Youtube-kanavalla www.youtube.com/trombia-technologies. Verkkopalvelun käynnistäminen alkaa klo 10.00 CET 30. toukokuuta 2022.

"Näinä 18 kuukautena Trombia Free -lakaisukoneiden alkuperäisen lanseerauksen jälkeen olemme toteuttaneet maailmanlaajuisen pilottiohjelman Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä useita haastavia kohteita, joissa tarvitaan tarkkaa, raskasta puhdistusta itsenäisesti ja päästöttömästi. Tervehdimme innostuneina, että myös lainsäädäntö ja standardointimenettelyt erityisesti autonomisuuden osalta suljetuilla teollisuusalueilla etenivät nopeasti. Olemme innoissamme voidessamme olla IFAT 2022 -messuilla esittelemässä koko järjestelmätarjontaamme lakaisun automatisoimiseksi satamissa, jäteasemilla ja teollisuusalueilla tänään ja huomenna."

                                     

Antti Nikkanen, toimitusjohtaja, Trombia Technologies

 

Trombia Technologies on kehittänyt maailmanlaajuisesti patentoitua Trombia®-lakaisuteknologiaa vuodesta 2013 lähtien ja tullut markkinoille lakaisukoneen lisälaitteiden kanssa vuonna 2017. Trombia-lakaisukoneen lisälaitteita myydään tällä hetkellä yhdeksässä maassa, mukaan lukien Pohjois-Amerikka, Australia sekä Pohjois- ja Keski-Eurooppa. Hiilivapaa ja autonominen lakaisukone, Trombia Free, julkistettiin vuoden 2020 lopulla, ja se on nyt siirtymässä sarjatuotantovaiheeseen yhdistettynä täydelliseen tarjouspakettiin.

 

 

Lisätietoja:

 

Kieltomateriaalia koskevat pyynnöt (videomateriaali, korkearesoluutioiset kuvat).

press@trombia.com

 

 

Haastattelupyyntöjä varten:

 

Haastattelut Münchenissä 29.5. - 3.6.2022

 Messe Münichin messukeskuksen hallissa C6, osastolla 127 päivittäin klo 9-17 CET.

 

Varaa aika haastatteluun: press@trombia.com

 

 

 

Antti Nikkanen

Toimitusjohtaja

Trombia Technologies Ltd.

antti.nikkanen@trombia.com

+358 40 722 8309

+1 718 690 9287

 

 

Trombia Technologies on suomalainen teiden kunnossapitolaitteiden valmistaja, joka tunnetaan pölyn- ja lumenraivausteknologian innovaatioistaan. Emoyhtiö Snowek Oy perustettiin Kuopiossa vuonna 2011 yritys ja on sittemmin kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi huippuluokan pyöräkuormaajien ja traktoreiden lumiaura- ja lakaisulaitteiden lisälaitteiden alalla. 

Yhtiön lippulaivainnovaatio, maailmanlaajuisesti patentoitu Trombia-lakaisuteknologia, on suunniteltu tarjoamaan lakaisuoperaattoreille maailmanlaajuisesti kestävämpi, kustannustehokkaampi, helpommin huollettava ja nopeampi vaihtoehto sekä mekaanisen roskan että hienojakoisen pölyn torjuntaan päällystetyillä alueilla.

Trombia Vapaa autonominen lakaisukoneet, käynnistettiin 29. syyskuutath, 2020, hahmotteli yrityksen visiota kasvaa nopeasti kasvavasta pk-yrityksestä ja innovaattorista maailman johtavaksi kaupunkisiivousteknologian tarjoajaksi nykyaikaisella vihreämmällä ja kestävämmällä kaupunkisiivouksen aikakaudella.

Hanki tukea

Lähetä meille kysymyksesi