AGROPARK LIPTOV s.r.o. on nimitetty Trombia® Silica ja PM2,5 katupölyn lakaisukoneiden ensimmäiseksi viralliseksi jälleenmyyjäksi Slovakiassa.

Vedetön Trombia-tekniikka poistaa pysyvästi erityisen haitallisen piidioksidipölyn ja mahdollistaa ympärivuotisen lakaisun myös pakkasessa.

Suomalainen lakaisukoneiden valmistaja Trombia Technologies on nimittänyt AGROPARK LIPTOV s.r.o:n ensimmäiseksi viralliseksi jälleenmyyjäksi PM2,5-sertifioiduille Trombia-vedettömille katulakaisukoneille Slovakiassa.

Demonäytökset alkavat Slovakiassa heti. Toimitusjohtaja Dominik Feketik AGROPARK LIPTOV s.r.o.:n työntekijät luottavat todella TROMBIA-tuotemerkkiin, sen patenttiin ja ensiluokkaiseen laatuun, mikä tekee siitä loistavan investoinnin:

- Olemme myyneet ja huoltaneet kunnallistekniikkaa yli seitsemän vuotta ja etsimme jotain innovatiivista, jotain, joka erottaisi meidät kilpailijoista ja samalla osoittaisi markkinoillemme, että nuohouksen trendit ovat muuttumassa. Jokaisella, joka huolehtii ympäristönsä puhtaudesta ja kunnossapidosta, pitäisi olla tämä kone, sanoo AGROPARK LIPTOV s.r.o:n toimitusjohtaja Dominik Feketik.

Nuohouksen tehostaminen patentoidulla tekniikalla

Trombia-lisälaitteet asennetaan pyöräkuormaajiin, teleskooppikuormaajiin ja suuriin maataloustraktoreihin, ja ne mahdollistavat katujen ja alueiden ympärivuotisen kunnossapidon. Lakaisukoneissa on suuri 1,8 m3 / 2,4 yd3 :n säiliökapasiteetti, minkä ansiosta ne ovat verrattavissa tavallisiin pieniin lakaisukoneisiin.

Trombian lakaisulaitteiden ainutlaatuisin ominaisuus on se, että ne ovat täysin suodattimettomia ja käyttävät maailmanlaajuisesti patentoitua tekniikkaa, jossa yhdistyvät ilmaveitsellä tapahtuva pölynpoisto, mekaaninen lakaisu, alipaineistus ja syklonierotus. Trombian lakaisukammiossa lakaisuprosessi suoritetaan täysin vedettömänä, mikä mahdollistaa tarkemman ja täydellisemmän lakaisutuloksen.

- Olemme käyttäneet aikaa etsiessämme oikeita kumppaneita seuraavalle maailmanlaajuiselle laajentumiskierrokselle. Hieno alku muissa Keski-Euroopan maissa rohkaisi meitä etsimään Slovakiaa. AGROPARK LIPTOV s.r.o:ssa olemme löytäneet kumppanin, joka keskittyy erinomaisesti asiakaskeskeisyyteen ennen myyntiä ja myynnin jälkeen, sanoi Antti NikkanenTrombia Technologiesin toimitusjohtaja.

Piidioksidipöly on kriittinen työturvallisuuskysymys

Tammikuussa 2018 Euroopan komissio antoi tarkistetun direktiivin syöpää ja perimän muutoksia työssä aiheuttavista aineista (2017/2398/EY). Tässä direktiivissä, jonka jäsenvaltiot panevat nyt täytäntöön, asetetaan työmaalla tapahtuvan piidioksidipölylle altistumisen lailliseksi enimmäisrajaksi 8 tunnin työvuorossa 0,1 mg / m3. EU-direktiivi velvoittaa myös pitämään sellu- ja puupölypitoisuudet alle 2 mg / m3.

Trombia-teknologia on suunniteltu tukemaan operaattoreita pääsemään näiden tasojen alapuolelle, sillä se poistaa pysyvästi jopa hienoimmat pölyt alueelta.

Tulevaisuuden lakaisu on sähköistä ja autonomista.

Trombia Technologies pilotoi parhaillaan Trombia Freea, maailman ensimmäistä täysitehoista autonomista kadunlakaisukonetta. Trombia Free -yksiköt on varustettu kaikkina sääolosuhteina toimivalla autonomisella, lidar-pohjaisella konenäköteknologialla, joka suodattaa ympäristöstä tulevan melun sateisissa, lumisissa tai vaihtoehtoisissa olosuhteissa. Trombia Free -puhdistuslaitteet kuluttavat alle 15% tehoa nykyisin saatavilla olevien raskaiden imulakaisutekniikoiden vaatimasta tehosta ja auttavat kaupunkeja vähentämään hiilidioksidipäästöjään merkittävästi lähitulevaisuudessa. Trombia Free on ostettavissa vuonna 2022.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Antti Nikkanen, antti.nikkanen@trombia.com, puh. +358 40 722 8309

Korkean resoluution kuvat tiedotusvälineitä varten: press@trombia.com

 

Trombia Technologies on suomalainen teiden kunnossapitolaitteiden valmistaja, joka tunnetaan innovatiivisesta pölyn- ja lumenraivausteknologiastaan. Yrityksen lippulaivainnovaatio, maailmanlaajuisesti patentoitu Trombia-lakaisuteknologia, on suunniteltu tarjoamaan lakaisuoperaattoreille maailmanlaajuisesti kestävämpi, kustannustehokkaampi, helpommin huollettava ja nopeampi vaihtoehto sekä mekaanisen roskan että hienojakoisen pölyn torjuntaan päällystetyillä alueilla.

Trombia Vapaat autonomiset lakaisukoneet, käynnistetty 29. syyskuutath, 2020, hahmotellaan yrityksen visio kasvaa nopeasti kasvavasta pk-yrityksestä ja innovaattorista maailman johtavaksi kaupunkisiivousteknologian tarjoajaksi nykyaikaisella vihreämmällä ja kestävämmällä kaupunkisiivouksen aikakaudella.

Hanki tukea

Lähetä meille kysymyksesi