Autonominen katulakaisukone Trombia Free valittiin mukaan Jätkäsaaren Mobility Labin kevään pilotteihin Helsingissä Suomessa

Trombia Free, suomalaisen Trombia Technologiesin valmistama täysitehoinen autonominen kadunlakaisukone. on valittu mukaan Jätkäsaaren Mobility Lab -kevätpilottiin. 40 hakijan joukosta valittiin 5, joista Trombia Free on se, joka pilotoi autonomista kadunlakaisua Länsisataman alueella Helsingissä. Pilotti toteutetaan huhtikuussa, kun sääolosuhteet mahdollistavat kunnollisen kadunlakaisun. 

-  Perustamisestamme lähtien olemme keskittyneet suunnittelemaan uudelleen vanhat tavat lakaisukoneiden ja lumiaurien kiinnitystarviketeollisuuden alalla. Älykäs, vähäpäästöinen kadunpuhdistus on intohimomme, ja sillä voi olla merkittävä rooli, kun kaupunkien on kaikkialla maailmassa löydettävä kestävämpiä tapoja pitää kaupunkimme puhtaina. Olemme ylpeitä siitä, että olemme mukana Jätkäsaaren Mobility Labin pilottihankkeissa, sanoo Trombia Technologiesin toimitusjohtaja Antti Nikkanen. 

Jätkäsaaren Mobility Labin tavoitteena on tukea uusien innovaatioiden kehittämistä ja testaamista uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja kasvun mahdollistamiseksi sekä tukea sujuvan, turvallisen ja kestävän liikkumisen kehittämistä. Sitä koordinoi Helsingin kaupunki ja sen innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki.

 

Lisätietoja:

Antti Nikkanen
Toimitusjohtaja
Trombia Tech
antti.nikkanen@trombia.com
+358 40 722 8309
+1 718 690 9287

Lataa 60 sekuntia Trombia Free press footage

Hanki tukea

Lähetä meille kysymyksesi