Liity joukkoomme matkallamme kohti vihreää tienhoitoalaa maailmanlaajuisesti.


Kansainvälinen myyntiedustaja (2 paikkaa)

Trombia Technologies etsii nyt kahta tarmokasta Kansainväliset myyntiedustajat vahvistamaan kansainvälistä myyntitiimiään! Uudet tiimin jäsenet ovat tärkeä osa Trombian kasvua - kansainvälisenä myyntiedustajana tutkit ja laajennat Trombian ja Snowekin myyntimahdollisuuksia ulkomailla. Työhösi kuuluu mm. jälleenmyyjien kontaktointi, arviointi ja nimeäminen sekä tuotteiden esittely asiakkaille. Aluksi saat kattavan koulutuksen, jonka jälkeen pääset käärimään hihat ja hyppäämään mukaan jälleenmyyjätapaamisiin, etsimään jälleenmyyjiä ja asiakkaita sekä järjestämään asiakaskäyntejä. Myyntineuvottelut käydään asiakkaiden luona, joten tämä tehtävä edellyttää matkustamista.

Sinulla on asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, kyky työskennellä paineen alla ja suunnitella ennakoivasti omaa työtäsi. Olet energinen, tavoitteellinen, sinnikäs ja itsevarma. Osaat vakuuttaa asiakkaat ja tehdä kaupat. Näet globaalin myynnin haasteet mahdollisuutena ja olet innokas näyttämään taitosi ja kasvamaan kansainvälisessä myynnissä.

Sinulla on:

 • soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto
 • Aiempi työkokemus myynnistä (b2c tai b2b).
 • Valmius kääriä hihat - koneiden ja laitteiden myynnin yhteydessä saatat joutua käyttämään joskus jakoavainta.
 • Tavoitteellinen, proaktiivinen työskentelytapa ja intohimo kansainväliseen uusasiakasmyyntiin, jopa kylmäsoittoihin.
 • Vahvat myynti- ja viestintätaidot englanniksi
 • Muu sujuva kielitaito katsotaan eduksi (esimerkiksi norjan, saksan, portugalin, ranskan, venäjän tai aasialaisten kielten taito).
 • Kyky matkustaa kansainvälisesti työn vuoksi ja ajokortti.

Mitä Trombia tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuus myydä innovatiivisia ja mullistavia tuotteita, jotka haastavat nykyisen toimintatavan vanhanaikaisella alalla.
 • Perehdytys, myyntimateriaali ja työkalut myynnin aloittamiseksi.
 • Mahdollisuus kasvattaa osaamistasi ja loistavat uramahdollisuudet tulevaisuudessa - aloitat kansainvälisenä myyntiedustajana, mutta kuuden kuukauden kuluttua tavoitteena on toimia kansainvälisenä myyntipäällikkönä, jolla on täysi vastuu valituista markkina-alueista.
 • Mahdollisuus työskennellä kasvuyrityksessä, jolla on nykyaikaisia tuotteita ympäristöteknologian alalla.
 • Peruspalkka ja kilpailukykyinen suoritukseen perustuva erittäin houkutteleva korvaus

 

Kuulostaa sinulta? Lähetä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa viimeistään 29. lokakuuta mennessä hakujärjestelmämme kautta täällä: https://apply.atalent.fi/trombia-technologies-international-sales-representative-2-positions-10-2020. Mainitse mahdollinen alkamisajankohtasi hakemusasiakirjoissasi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa aTalentin rekrytointipäällikkö Laura Seppä (+358405579389, laura.seppa[at]atalent.fi) seuraavina aikoina: Keskiviikkona 21.10. klo 11.00-12.00 ja tiistaina 27.10. klo 13.00-14.30.

Hanki tukea

Lähetä meille kysymyksesi